torsdag 27 maj 2010

Falun: stiltips sommar


När sommaren kommer ställer sig många frågan "hur ska jag behålla en utstickande och edgy look när jag håller på att svettas ihjäl?". Svaret är: smycka öronen. Du kan ha sommarklänning och sandaler på dig - med rätt öronsmyckning behåller du din attityd och rockiga look.

Såhär till exempel:


Säherhetsnålen är ett riktigt punkstatement. Alla kommer förstå att du egentligen hellre lyssnar på ett vildsvin som blir ihjälmanglat än en låt med gyllene tider.
Vill du däremot snarare dra dig mot sextiotalslooken bör du se dig om efter ett gäng häftstift. Den grafiska stilen är helt rätt och du kommer säkerligen att få många gillanden och höjda ögonbryn när folk förstår hur kreativ du är som kan göra kontorsmaterial till mode.


Letar du istället för en mer Hellraiseraktig look finner du det i synålar och spik. Gärna lite nonchalant halvistoppade som om dom bara råkat hamna där. Som om du lever ett för hårt liv för att inte ha nålar och spik i öronen. Komplettera gärna med säkerhetsnålar även här. Säkerhetsnålar finns ju i så många skepnader och stolekar, ett hett tips!

Autenticitet är nyckelordet när du stylar dina öron. Går det att hitta hemma så är det troligen bättre än vad man kan hitta i butik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar